• nybanner

Fausia le Fiafia a'o sauni Malio e fa'aalia ile Enlit Europe 2024 i Milan

Malio Fa'aaliga i Enlit Europa 2024 i Milan

Milan, Italia - A'o fa'atalitali ma le naunauta'i e le alamanuia malosi le fa'amoemoe o lo'o lumana'i Enlit Europe 2024, o lo'o sauni Malio e faia se aafiaga taua.MaiOketopa 22nd i le 24th, O tagata tomai fa'apisinisi ma tagata fiafia o le a fa'atasi i Milan mo lenei fa'amoemoe sili ona fa'amoemoeina, ma o le tasi Malio o lo'o sauni e tu ese mai le motu o tagata.

"Matou te fiafia e faʻasalalau lo matou auai i le Enlit Europe 2024," o le tala lea a le failauga mo le Malio."O lenei mea na tupu e maua ai se tulaga e le mafaatusalia mo i matou e faʻaalia ai a matou mea fou fou ma faʻafesoʻotaʻi ma taʻitaʻi o pisinisi, paʻaga, ma paʻaga faʻapitoa."

O le Malio o le a fa'aalia ana fofo fa'aonaponei ma tekonolosi itu #6, D90, valaaulia tagata auai e suʻesuʻe a latou taulaga ma auai i talanoaga anoa.Faatasi ai ma le taulaʻi i le faʻaauau, lelei, ma le faʻafouina, o le Malio o loʻo faʻamoemoe e faʻaalia lana tautinoga i le faʻamalosia o suiga lelei i totonu o le vaega o le malosi.

Matou te faʻafeiloaia tagata uma e auai e asiasi i le matou tulaga i le #6, D90, ma saili pe faʻafefea ona fesoasoani a matou fofo i se laufanua sili atu ona gafatia ma lelei.,” o le faaopoopo lea a le failauga.

I le faʻaopoopoga i le faʻaaliga, o loʻo faʻamalosia e le Malio tagata tomai faʻapolofesa e lesitala e aunoa ma se totogi ma auai ia i latou i le Enlit Europe 2024. E ala i le auai i lenei mea, o le a maua e tagata auai le avanoa e fesoʻotaʻi ai ma tagata e tutusa o latou mafaufau, maua ni malamalamaaga taua, ma saofagā i le o le talanoaga faifaipea o loo siomia ai le lumanai o le malosi.

"Matou te talitonu o le Enlit Europe 2024 o le a avea ma faʻavae mo talanoaga anoa ma galulue faʻatasi i totonu o le alamanuia malosi," o le faamamafa lea a le failauga."Matou te valaʻauina tagata uma e lesitala e aunoa ma se totogi ma matou auai i Milan mo lenei suiga suiga."

Mo nisi fa'amatalaga e uiga i le auai o Malio i le Enlit Europe 2024 ma lesitala mo le fa'amoemoe, e mafai ona asiasi tagata fiafia.www.enlit-europe.com.

A'o fa'aauau pea le faitauga i lalo i le Enlit Europe 2024, o lo'o sauni ma le naunautai le Malio e faia se lagona tumau ma saofagā i taumafaiga fa'atasi e fa'atatau i le fa'atulagaina o le lumana'i o le malosi.

Mo nisi fa'amatalaga e uiga i le fa'amoemoe ma le auai o le Malio, fa'amolemole asiasi maiwww.enlit-europe.com.


Taimi meli: Iuni-06-2024